Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Δημιουργία λογαριασμού email

Κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο του Outlook Express που υπάρχει στην Επιφάνεια εργασίας (Desktop), ανοίγει το πρόγραμμα αλληλογραφίας.

Για να φτιάξετε έναν λογαριασμό email στο Outlook Express ώστε να στείλετε και να λάβετε emails, πρέπει να κάνετε τις εξής ρυθμίσεις : Από τo κεντρικό μενού του Outlook Express επιλέξτε Εργαλεία (Tools) και Λογαριασμοί (Accounts).




Στη καρτέλα Αλληλογραφία (Mail) πατήστε Προσθήκη (Add) για να δημιουργήσετε το λογαριασμό της αλληλογραφίας σας.




Στο πεδίο Display Name γράψτε το όνομά σας και πατήστε Next (Επόμενο).

Θα συμπληρώσετε την e-mail διεύθυνση η οποία διαμορφώνεται ανάλογα με το username σας, δηλ. αν το username σας είναι giorgos η e-mail διεύθυνσή σας είναι giorgos@otenet.gr, ή giorgos@hol.gr (ανάλογα στον πάροχο που ανήκετε) πάντα με πεζούς λατινικούς χαρακτήρες. Πατήστε Επόμενο (Next).



ή


Στο Όνομα λογαριασμού (Account name) θα συμπληρώσετε το username σας (Όνομα Χρήστη) , στο Κωδικός (Password) θα συμπληρώσετε το password (Κωδικός Πρόσβασης). Το User Name & Password είναι τα ίδια που έχετε για τη dial up ή την ADSL σύνδεση στoν OTE (αν θέλετε να μη σας ζητάει συνέχεια το κωδικό πρόσβασης όταν λαμβάνετε e-mail ενεργοποιήστε την επιλογή Remember Password (Αποθήκευση Κωδικού Πρόσβασης). Πατήσετε Επόμενο (Next).


Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας του λογαριασμού σας, πατήστε Finish (Τέλος).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου